השוואה בין אינטראלאסיק לPRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/03/2017 | 15:05 | מאת: דורון

אני עוסק בספורט אקסטרים. נמצאתי מתאים לשני סוגי הניתוחים.שמעתי טענה שלספורטאים עדיף לעשות PRK משום שבאינטראלאסיק הקרנית נשארת יותר חלשה אחרי הניתוח ולא משתקמת לחלוטין, ועלולה להיות פתיחה של המתלה אם מקבלים מכה בראש גם זמן רב אחרי הניתוח. האם נכונה הטענה הזו ? תודה

שלום רב, אם מדובר בספורט אלים כמו אגרוף, קראטה או קרב מגע יש הגיון בזה. אם מדובר בספורט אתגרי אחר, אין ממש הבדל ברמת הסיכון. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה