צריבה וכאב בגב עליון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/06/2019 | 18:31 | מאת: קלרה

שלום סובלת מלחץ מוגבר לושט העליונה אחרי כל אכילה או שתיה יש לי כאב בגב עליון ולפעמים ברום הבטן יש לי גם דיספפסיה פונקציונלית שום סותר חומצה לא עוזר וגם מעי רגיז פעם עצירות פעם שלשול קבלתי פיסורה צניחת רקטום בינונית מורחת עזרקאין 5% הרבה פעמים על העור למטה האם זה מזיק? גם לוקחת חצי מירו לשינה וחצי לוריבן ובבוקר חצי ציפרלקס שלא עוזר לחרדה נהיתה לי הליכה לא יציבה קשה לי ללכת אולי אחת התרופות גורמת לכך? כמו כן מה אקח לכאב הגב? טראמאדקס חונק אותי אופטלגין עושה לי רע ואקמול לא עוזר מה לקחת שלא יסמם אותי ולא יגרום לעצירות תודה

תשלובת של תרופות יש להיבדק ע"י רופא המשפחה בכדי להחליט איזה טיפול יש לקחת ! נטילת התרופות חייבת להיות מבוקרת בכדי למנע תופעות הלוואי של תרופות אלה .

מנהלי פורום רפואה דחופה