מצבי ואחוזי הישרדות מסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

12/11/2018 | 14:23 | מאת: יחיא

בן 63.5 בריא ללא מחלות רקע לא מעשן לא נוטל תרופות שומנים בדם גבוליים.לפני 8 שנים עברתי ניתוח רדיקאלי להסרת הערמונית בגלל סרטן ממוקד פסא לפני הניתוח 5.8 . גליסון 3+4 7 קיבלתי גם הקרנות בגלל כישלון ביוכמי ומאז ברוך השם פסא0.004 רציתי לברר לגבי אחוזי ההצלחה והישרדות מהמחלה. ולאן יכולה לשלוח גרורות .

עם הPSA ירד לרמה בלתי מדידה אז קיים סיכוי גבוה שהמחלה לא תשוב של יותר מ50% אם המחלה תחזור להערכתי עדיין תהנה משנים רבות של PSA שעולה באיטיות ללא מחלה נראית לעין. ככה שבסה"כ מצבך מעולה כיום מבחינת סרטן הערמונית בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית