ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/06/2015 | 21:15 | מאת: אבי

שלום רב , אני בן 44 . גובה 177.משקל 94.1. שומן 35.2 .שומן בטני 8. bmi 29.7 . יש לי נטיה להשמנה עם כרס קטנה . לאבי יש סכרת רוב חייו . אני נמצא בגבול העליון בנורמל אך לא סכרתי עדיין . כמו"כ אני לוקח קונצרטה תרופה חיונית עבורי אך גורמת לי לבולמוס רעב בלילה שלא יתואר. אני מאד רוצה לעשות ניתוח שרוול , יש לי מכבי שלי וגם ביטוח הראל של הסתדרות המורים. מה הסיכוי שלי לקבלת אישור לביצוע הניתוח ואייך עלי לפעול ע"מ לקבל אישור זה ? תודה

שלום רב בנתונים שהצגת אינך עומד בקריטריונים לניתוח ולכן לא יאושר לך ניתוח בשום מסגרת. מציע לך לחפש דרכים חלופיות לעצור את העליה במשקל כמו שומרי משקל, פעילות גופנית, ליווי דיאטנית וכו'. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר