נשירת שיער

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/12/2014 | 16:12 | מאת: מרים

שלום דר גירון אני שנה אחרי הניתוח -והאמת לא מקפידה על ויטמנים כל יום כיום יש לי נשירת שיער שמדאיגה אותי שאלתי איזה ויטמנים עלי לקחת דחוף שיעזרו לי

04/12/2014 | 10:37 | מאת: שוש

זה בדיוק הבעיה. אחרי הניתוח חייבים להקפיד על ויטמינים כי יותר קשה לאכול מהכל, גם בן אדם בריא לא תמיד סופג מספיק ויטמינים. חשוב חשוב חשוב לעשות בדיקות דם ולראות אם איזה ויטמינים חסרים. אצלי היה מחסור לא רק בויטמין B12 אלא גם בברזל. הרופאה נתנה לי בהתחלה ברזל כתוסף, ויטמין B12 בתוסף וחומצה פולית כתוסף. לא יודעת מה בדיוק אבל היו לי בעיות בבטן (נפיחות, אי נוחות) אז חזרתי אליה והיא אמרה שיש גם מולטי ויטמינים. אני לוקחת VM2000 של סולגאר שכולל את הויטמינים שהייתי צריכה. יותר קל לי לספוג את זה. תלכי לרופא ותבדקי את הדם קודם כל!

שלום רב רצוי לקחת לפחות מולטיויטמינים ובנוסף בנושא הנשירה אבץ. כדאי לבדוק חוסרים בבדיקות דם, ויטמין D, B12, חומצה פולית, B1 בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר