זקוקה לעזרה נואשות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/10/2010 | 09:55 | מאת: רינת

היי דר גירון דברנו קבענו שאגיע אליך אך לצערי כרגע המצב הבריאותי לא מאפשר לי נסיעות ארוכות מקווה שבהמשך אוכל להגיע אלייך אני מצרפת לך בדיקות אשמח אם תייעץ לי מה לעשות אודה לך ממש על כל עזרה רינת דף הבית תשובות לבדיקות מעבדה ממוגרפיה / US / רנטגן אולטרה-סאונד גינקולוגי הולטר / א.ק.ג PAP חלבון עוברי פעולות מקוונות זימון תור לרופא הזמנת תרופות - אל תור הדפסת התחייבויות ביטוח חו"ל עדכון פרטים אישיים שינוי סיסמא מרכז יעוץ ארצי לדימות תזכורת אישית מידע אישי חשבון רבעוני פירוט תשלומים חודשי רשימת ביקורים שירותי בריאות נוספים חיסונים תרופות שנרכשו טיפולי בריאות הנפש אישורי תרופות בדיקת זכאות לשירות המלצות רפואיות ביטוח סיעודי סטאטוס פניות מנהליות חיים בריאים תזונה ודיאטה הבריאות שלך הערכת סיכונים בדיקות גנטיות שאלון שליטה באסטמה מידע כללי מידע כללי תרופתי תיק רפואי אישי בריא אישי המסמכים שלי תוצאות מעבדה - הפניה אחרונה -------------------------------------------------------------------------------- תוצאות אחרונות הפניות קודמות תוצאות חריגות תשובות מעבדה קודמות שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון | כימיה בדם Glucose (B) | mg/dl | * 69 ( 70 ) 100 | Urea (B) | mg/dl | ( 17 * 20 ) 43 | Creatinine (B) | mg/dl | ( 0.51 * 0.6 ) 0.95 | eGFR | | לחץ לתוצאות | K+ Potassium (B) | mmol/l | ( 3.5 * 4.5 ) 5.1 | Na- Sodium (B) | mmol/l | ( 136 * 136 ) 146 | Ca-Calcium (B) | mg/dl | ( 8.1 * 8.2 ) 10.4 | Protein Total (B) | g/dl | * 5.6 ( 6.6 ) 8.3 | Albumin (B) | g/dl | * 2.2 ( 3.5 ) 5.2 | ALKP-Alkaline Phosphatase | u/l | ( 30 * 109.5 ) 120 | ALT (GPT) | U/l | ( 0 * 18 ) 31 | Fe - Iron | micg/dl | * 21 ( 60 ) 180 | Ferritin | ng/ml | ( 10 * 20 ) 120 | המטולוגיה-כללי ESR 1 hour | mm/hr | ( 0 ) 20 * 26 | המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר WBC-Leucocytes | 10*3/micl | ( 4.5 ) 11 * 13.1 | RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | ( 3.8 * 4.29 ) 5.3 | Hemoglobin | g/dl | * 11.5 ( 11.7 ) 16 | Hematocrit | % | ( 35 * 37.2 ) 47 | MCV-Mean Cell Volume | fl | ( 79 * 87 ) 97 | MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | * 26.8 ( 27 ) 34 | MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl l | * 30.9 ( 31 ) 36 | RDW-Red Cell Distri.Width | % | ( 11.6 ) 15 * 17.4 | Platelets | 10*3/micl | ( 150 * 440 ) 450 | MPV-Mean Platelet Volume | fl | ( 8.5 * 10.2 ) 12.9 | Neutrophils % | % | ( 40 * 74.1 ) 75 | Lymphocytes % | % | * 18.9 ( 22 ) 44 | Monocytes % | % | ( 3 * 6.2 ) 13 | Eosinophils % | % | ( 0 * 0.6 ) 6 | Basophils % | % | ( 0 * 0.2 ) 2 | Neutrophils # | # | ( 1.8 ) 7.7 * 9.74 | Lymphocytes # | # | ( 1 * 2.48 ) 4.8 | Monocytes # | # | ( 0 * 0.81 ) 1.1 | Eosinophils # | # | ( 0 * 0.08 ) 0.6 | Basophils # | # | ( 0 * 0.02 ) 0.2 | CBC Remark | | לחץ לתוצאות | המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי Neutrophils % confirm. | % | ( 40 * 71 ) 75 | Lymphocytes % confirm. | % | * 21 ( 22 ) 44 | Monocytes % confirm. | % | ( 3 * 8 ) 13 | Eosinophils % confirm. | % | ( 0 * 0 ) 6 | Basophils % confirm. | % | ( 0 * 0 ) 2 | Remarks | | לחץ לתוצאות | אנדוקרינולוגיה TSH | mIu/l | ( 0.35 * 2.63 ) 5.5 | מבוטח נכבד, עם קבלת תוצאות הבדיקה, נא פנה לרופא לקבלת הסבר על משמעותן

שלום רינת הבדיקות שלך משקפות חוסרים בחלבונים ומלחים. את צריכה לאכול יותר חלבון או להעזר ברבקות חלבון ולאכול מוצרים שמכילים אשלגן (בננה). חכול להיות שצריך לבטל את הניתוח האחרון שעשית כדי לשנות את המצב. חייבת לקחת ויטמינים וברזל. בברכה דר' נסים גרון

02/10/2010 | 11:15 | מאת: רינת

שבוע שעבר היו לי כאבים רצינים במעיים וקיבה מה שקורה כל יום תזוזה הכי קטנה של מישהו לידי מקפיצה לי את המעיים החוצה כמעט האם יכול להיות שישנה דלקת לפי הרופא משפחה יש משהו הוא רק לא יודע מה והוא ככ לא מבין מה קורה אצלי בגוף.? שנית כל אבקות חלבון וכל תוספים כמו אנשור פלוס שלקחתי לא העלו את החלבון בכלל וגם לא כדורים כנראה שבאמת כלום לא נספג מה אני אעשה נואשתי יש לי בצקות ברגליים שלשלולים כל היום כאבים וחולשה כל הזמן סובלת מכל התופעות הרעות שיכולות להיות ובנוסף בשבוע האחרון הקאות ובחילות מרובות מה לדעתך ניתן לעשות ותזכיר לי איך ניתן להגיע אליך כמה שיותר מהר??. מקווה שאוכל ליסוע למרחקים ככה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר