עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

21/07/2014 | 18:11 | מאת: אירנה

שלום דוקטור, אני בת 24,יש לי שן בינה שמציקה כבר הרבה זמן,והמליצו לי כבר כמה פעמים לעקור אותה.אני חושבת שאין לי ברירה כי אני כל הזמן על כדורים.אתה חושב שכדאי לקחת אנטיביוטיקה ? אמרו לי שהעקירה די מסובכת כי זאת שן כלואה למטה.כדאי לי לעשות הרדמה כללית כדי שלא ארגיש .תודה אירנה

ערב טוב,אירנה, לגבי אנטיביוטיקה,כדאי שרופא שיניים יבדוק על מנת לקבוע נחיצות. לגבי הרדמה כללית-כן או לא-תמיד עדיף לחסוך הרדמה כללית,גם כפרוצדורה וגם עלות כספית.אם את לוקחת בחשבון שאת מקבלת הרדמה מקומית ולא מרגישה כאב בזמן הטיפול,בהחלט כדאי לעבור את הטיפול ללא צורך בהרדמה כללית. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית