פחד וכאבים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

10/10/2012 | 20:48 | מאת: אלה

שלום רב,בעלי סובל מכאבי שיניים חזקים מאוד,אתמול הוא היה בעזרה ראשונה,אמרו לו שהוא צריך טיפול שורש אבל בגלל הדלקת נתנו לו אנטיביוטיקה-הוא מאוד פוחד מהמשך הטיפול ולא מוכן ללכת שבוע הבא להמשיך אבל בלי קשר, הכאבים לא מפסיקים ולא מניחים לו גם אחרי 4 פעמים שהוא כבר לקח כדורים יחד עם נרוסין... זה הגיוני?

ערב טוב,אלה, אינני יכול לדעת מתאורך מה מצב השן.מצב הקרוי אבצס חריף עשוי להגיב לאנטיביוטיקה.זה יכול לקחת יום או יומיים עד שההשפעה מורגשת,אך לעיתים גם מס' ימים.מצב אחר קרוי דלקת חריפה,במצב זה אין כמעט סיכוי שאנטיביוטיקה תעזור. במידת הצורך צרו קשר עם הרופא שראה את בעלך,תתיעצו איתו. תרגישו טוב ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית