פחד מעקירה כירורגית של שן בינה כלואה תחתונה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

22/01/2010 | 20:53 | מאת: אני

ערב טוב, מזה כשבועיים אני חשה בכאבים (בינוניים) באיזור הלסת, הלחי ואיזור עין בצד ימין שאפילו הקרינו לעפעף עין ימין וגרמו ל"טיקים" בעין. בגלל שלא ידעתי מה הסיבה לכאב, פניתי דבר ראשון לרופא משפחה שמצא שיש לי קשירת לימפה באותוהצד, רופא אאג ששלח אותי לצילום רנטגן ורופא עיניים שאמר שהכל תקין וה"טיקים" נובעים מלחץ נפשי. רק אתמול פניתי לרופא השיניים שאמר שיש לי שן בינה תחתונה כלואה וצריך לבצע עקירה כירורגית. אני מאוד מפוחדת וממה שיצא לי לקרוא באינטרנט, הבנתי שיש סיכון לעצב.. האם זה באמת הליך עם סיכון גבוה? יכול להיות שהשן היא זו שגרמה לכאבים בכל האיזור? מה הזמן ההחלמה הממוצע? (אני סטודנטית וכרגע התחילו המבחנים אז אני לא יכולה להרשות לעצמי לאבד ימי למידה רבים..) אם תוכל להמליץ לי על כירורג פה ולסת עדין וסבלני באיזור חיפה, אודה לך מאוד. שבת שלום!

ערב טוב, למרות שלא בדקתי אותך,התאור שלך ממש לא אופייני לכאב ממקור שן בינה תחתונה. אני מציע שתפרטי שוב מה הרגשתך-האם יש כאב באזור הלסת העליונה\שיניים עליונות ? דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית