רופא שיניים - איידס

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/03/2007 | 08:51 | מאת: איב

שלום רב, יש לי פחד מללכת לרופא שיניים שמה אני ידבק באיידס. מה עושים ? האם יש הצדקה לחרדה שלי ?

איב,שלום, האמת היא שקשה מאד להדבק באיידס במרפאת שיניים,כמעט בלתי אפשרי.זאת משום שהוירוס חלש יחסית ולא שורד זמן רב מחוץ לגוף.באופן כללי כדאי לפנות למרפאה מסודרת ונקיה.חשוב שהצוות ישתמש בכפפות,כמובן. בהצלחה, דר. צביקה רוזנבלום

01/12/2008 | 19:39 | מאת: האני

שלום לך דוקטור מה נשמע קוראים לי האני אני בחור בן 26 ממוקם בנצרת דוקטור האמת אני רוצה לדעת מתי אנחנו נדבקים במחלות המין כאשר שאנחנו מוצצים וגם איך אנחנו נהיה זהירים ממחלות המין כאשר שאנחנו נהיה מוצצים בלי קונדום כי כל הגברים מסרבים להשים קונדום על איבר המין שלהם במהלך קיום סקס אוראלי דוקטור אנא לענות לי על איך נדבקים ואיך אנחנו נזהרים מלהדבקה ממחלות המין כמו אידס ועגבבת ושאר המחלות המין עכשיו יש לי כמה שאלות ואנא להודיע לי ולתת לי תשובה שלהם בבקשה האם יש תרופות או חיסון נגד המחלה הזות כלמידיה,? האם יש תרופות או חיסון נגד המחלה הזות זיבה והרפס, קונדילומה? האם יש תרופות או חיסון נגד המחילה הזות עגבת? דוקטור אנא להודיע לי על השאלה הזות בבקשה כי זה חשוב לי ואנא להתמקד על השאלות שלי בבקשה אני יודיע שעכשיו אין תרופות או חיסון נגד נגיף האידס והדבר היעיל שמוניע הדבקה במחלה הזות היא להשתמש בקונדום ולשמור עליו שהוא לא יהיה נקרע במהלך המין יש המון גברים שהם מקימים סקס אוראלי יענו מציצות בלי קונדום אז הם אומרים שבסקס אוראלי לא גורם לאידס בכלל אם חלל הפה שלנו לא היה בצוע ואיןו דם בין השינייםן וגם אם לא בלענו את הזרע וגם את הנוזל ולא מרשה לו לגמור ולהשפיך בתוך הפה שלנו לפי שעתך דוקטור האם הם צודקים אנא להתמקד ולתת לי על השאלות האלא בבקשה? דוקטור יש לי שאלה אחרונה ואנא גם להתמקד ולתת לי תשובה סופית בבקשה אם אני היתי מוצץ לגבר יש לו אידס והכלי שלו לא היה מדמם וגם חלל הפה שלי לא היה בצוע ולא היה מחותך ולא היה לי דם בין השיניים ולא היה לי דלקת בחנכים ולא בלעתי את הזרע שלו אבל הנוזל שלו היה בתוך הפה שלי אבל הוא לא היה גומר בתוך הפה שלי ולא משפיך האם אני אהיה במקרה הזה נדבק באידס בבקשה הודיע לי בחייך ? דוקטור אני יודיע שהסיכון נמוך מאוד אבל הוא קיים אבל אני רוצה רק לקבל ממך תשובה רק כן או לא בבקשה ועם קצת תסבירות בבקשה בברכה האני

מנהל פורום חרדה דנטלית