התיעצות-פחד מטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/02/2016 | 09:38 | מאת: אראלה

שלום דוקטור, אני צריכה טיפולים,אבל דוחה כבר זמן רב.בעיקר אני מתקשה עם הזריקות(פוחדת...).ניסיתי כמה פעמים,אבל כל פעם ברחתי מהמרפאה. יש לך עצה ? תודה, אראלה

ערב טוב,אראלה, מנסיוני,ברוב המכריע של המקרים גישה מתאימה של רופא השיניים,בסיוע טכניקות רלונטיות שמסיעות להתגבר על החשש שתארת-יפתרו את הבעיה.ניתן לפנות לרופא שיניים העוסק בכך,או,בחלק מהמקרים-הוא יפנה אותך ל "הכנה" אצל מטפל, בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית