בבקשה המלצתך בדחיפות!!!

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

08/05/2009 | 00:25 | מאת: ישראלה

אבי בן 54, לפני כשלוש וחצי שנים אובחן כחולה בסרטן הערמונית גרורתי CARCINOMA OF PROSTET, שלב D גליקסון 9, בתחילה הופיעו בלוטות מוגדלות בשרשרת האיליקה ונגע בעצם הפוביס. כשנתיים קיבל טיפול הורמונלי של זריקה אחת לשולשה חודשים וכדור קסודקס אחד ליום שעבד מצויין והעלים את הבלוטות הנגועות, אך לאחר כשנתיים הטיפול ההורמונלי הפסיק להשפיע ונתגלו גרורות בכבד, התחלנו במיידי טיפול כימוטרפי של קרבופלטין בשילוב עם טקסוטר, לאחר שישה טיפולים בוצע CT והובחן כי הנגעים בכבד הצטמצמו הומלץ על המשך של 4 טיפולים נוספים שבדיעבד לא תרמו מעבר,בינתיים בוצעה הפסקה של 8 חודשים שבהם קיבל אבי כדור אחד ליום בשם דיסטילבן + מדלל דם, לאחרונה בוצע CT נוסף שהצביע על החמרה במצב וההתחלנו שוב טיפול כימוטרפי שאת שמו עדיין לא למדתי זו סדרה של שלושה טיפולים כל טיפול 3 ימים, התייעצנו בקשר לצריבה, אך ב- CT הובחנה כמות גדולה של גרורות בכבד כך שלא ניתן לבצע תהליך זה, בינתיים החיים המשיכו להסתבך ולפני כחצי שנה בהיותי בת 30 ומיד לאחר לידת ביתי אובחן אצלי גידול במעי הגס מסוג אדנוקרצינומה, הגידול הוסר כולל כל הבלוטות וכרגע אני בטיפולים כימוטרפיים, התייעצתי עם האונקולוג שמטפל בי לגבי אבי והוא המליץ על טיפול של איטריום ביחד עם סירטקס, מה דעתך בנושא והאם היית ממליץ להפסיק את הטיפול הכימוטרפי עכשיו לאחר סדרה ראשונה ולעבור לטיפול בסירטקס. מקווה שההסבר שלי מובן, ומבקשת בבקשה התייחסותך רק למקרה אבי, סיפורי הוא שולי בעניין, והכי חשוב לי בעולם הוא לדעת שבשביל אבי ניסיתי את הכל ולא הרפתי גם כשמצב בריאותי השתנה. כל סימן קטן לשיפור מצבו הבריאותי של אבי בארץ או בחו"ל יתקבל כאופציה. תודה רבה ומקווה לבשורות טובות.

הטיפול בסירטקס יכול לתת תוצאות במידה והמחלה כרגע ממוקדת אך ורק לכבד . הנסיון בפרוסטטה לא גבוה אך עקב הכשלון הכימי טיפול זה עדיף ועוי לתת תוצאות

11/05/2009 | 16:30 | מאת: משה

היכנסי לאתר wwww.sirt.co.il ותקבלי תשובות לגבי טיפול עם המוצר סירטקס

מנהל פורום סרטן הכבד