שאלה דיספפסיה תפקודית

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/02/2020 | 15:21 | מאת: דנה

שלום ד"ר, לאחר 3 שנים של סבל מרפלוקס, כאבים בחזה ובחילות, לאחר שעברתי המון בדיקות של גסטרו ששללו הרבה דברים אובחנתי שיש לי "דיספפסיה תפקודית". קיבלתי כדור בשם "מירו". נאמר לי לקחת שבועים ראשונים חצי כדור ולאחר מכן לעבור לכדור. רציתי לשאול מתי אני אמורה להרגיש הטבה לאחר פרק זמן של כמה זמן? כרגע אני לוקחת חצי כדור ומחר אעבור לכדור. והאם באמת זה יכול לפתור את בעית הרפלוקס, קושי בבליעה וליחה ובחילות שיש לי? ובמידה והכדור לא ישפיע האם יש עוד תרופות לתת? (התופעות שלי בעיקר בבטן עליונה וגרון) בתודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
23/02/2020 | 15:24 | מאת: דנה

נאמר לי להמשיך לקחת נקסיום 20 מג בנוסף ל"מירו" שקיבלתי.. כי נקסיום לא פתר את הבעיה לבדו

24/02/2020 | 06:09 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום מירון אכן יכול לסייע בדספפסיה תפקודית, בעיקר לתחושת שובע מוקדם השיפור אמור להתרחש תוך חודש מתחילת הטיפול

24/02/2020 | 06:10 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אם נקסיום לא הביא לשום שיפור, אין טעם להמשיך לקחת אותו

מנהל פורום מעי רגיש