שלום בן 33 עם מעי רגיז. מחכה לתשובה. תודה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/06/2019 | 10:27 | מאת: מתן

שלום אני בן 33 עם מעיין רגיז קרוב ל8 שנים. בשנה האחרונה אחרי כל יציאה בשירותים אני חש חולשה. חייב לשכב. וגם חולשה ברגליים. וזה לא קורה לי בגלל שאני מתאמץ. זה יכול ליהיות צואה רגילה או רכה. .אני חייב לדעת אם אתה מכיר כזה מצב?או מה זה יכול ליהיות? אני כבר אובד עיצות וחיי אינם חיים. תודה רבה

07/06/2019 | 16:34 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום לא ברורה לי הסיבה, אך צריך לברר זאת פנה לגסטרואנטרולוג המטפל

12/06/2019 | 09:27 | מאת: עדי

כן, זה מוכר לרוב מי שיש בעיות בעיכול. זה לא בגלל המאמץ הפיזי אלא יותר נפשי - זה יוצר מתח ולחץ. תנסה לשבת פחות זמן בשירותים

מנהל פורום מעי רגיש