החמרה במעי רגיש אחרי וירוס בבטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/01/2018 | 13:28 | מאת: יעקובי

אני סובל ממעי רגיש -עצירות,כאבי בטן עוויתים בצד שמאל כבר 8 שנים , אני מטופל באמיטיזיה בשנים האחרונות ומצבי טוב ללא סימפטומים, בשבוע האחרון לאחר אכילת משהו מקולקל קיבלתי כאבי בטן,שלשולים,חום,הקאות , אחרי שבוע של סבל כל התופעות עברו חוץ מכאבי בטן ושלשולים , האם הוירוס יכול להוות טריגר להתפרצות מחודשת של מעי רגיש ? האם מודאל או ספסמלגין לתקופה קצרה יכולים להחזיר המצב לקדמותו לפני הוירוס? כמו כן לכל אורך התקופה כולל עכשיו לא הפסקתי עם האמיטיזיה למרות השלשולים

06/01/2018 | 14:32 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אכן מחלה ויראלית עשויה להחמיר את תסמני תסמונת המעי הרגיש אין טעם בנטילת אמיטיזה כאשר אתה משלשל. התרופה עשויה להחמיר את השלשול הכי הגיוני זה לנסות לורמיקס ופרוביוטיקה ממליץ שתפנה לגסטרו המטפל לקבלת מענה לתלונותיך בריאות שלמה

מנהל פורום מעי רגיש