פגיעה בשלפוחית השתן?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/12/2015 | 09:09 | מאת: לי

שלום, בת 26,ללא הריונות. מזה שנה וחצי סובלת מתכיפות במתן שתן ותחושה תמידית למתן שתן (כאילו שהשלפוחית מתפוצצת).בבדיקות מסוימות הייתה שארית שתן 150 ובאחרות לא היו שאריות שתן. עשיתי בדיקות הדמיה רבות (CT בטן אגן,אורודינמיקה,ציסטוסקטפיה,MRI עמוד שדרה צווארי, גבי ומותני וMRI אגן-תקינות) ובדיקות מעבדה רבות-תקינות. נשלחתי לטיפולי פיזיותרפיה. הפיזיותרפיסטיות אמרו שכל שרירי רצפת האגן מכווצים מאוד,אך גם לאחר מספר טיפולים אין שיפור. שאלתי היא האם שרירים מכווצים מאוד ברצפת האגן שגורמים לתסמינים שציינתי+שארית שתן 150 שנצפתה בבדיקת זרימת שתן (בבדיקות אולטראסאונד כליות ושלפוחית שתן לא נצפתה שארית) יכולים לגרום לפגיעה בשלפוחית השתן ובכושר התפקוד שלה? אני שואלת זאת בשל הזמן הרב שזה נמשך ...

צריך לשלול בעיה נוירולוגית ובעיה אנדוקרינית של פגיעה בהפרשת ההורמון האנטי דיורטי בבעיה שלך שמורכבת צריך בירור נוירולוג אנדוקרינולוג גינקולוג ואורולוג בצעו כל הבדיקות ולא מצאו בעיה אורגנית וכו דר קריסי

06/12/2015 | 15:29 | מאת: לי

תודה על תשובתך. האם כשציינת בעיה נוירולוגית, הכוונה היא שיכול להיות שיש בעיה עם העצב של שלפוחית השתן והאגן? חייבת לציין שבנוסף לתחושה התמידית של שלפוחית שתן מתפוצצת, יש רגישות מאוד גדולה בבטן תחתונה ובאיבר המין בכל נגיעה חיצונית קלה...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן