נחושת בתרופות ותוספים?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/05/2020 | 18:14 | מאת: טל

שלום רב מנסה בפורום הזה היות ומדובר במדור טבעי.יש לי נימולים ודקירןת ברגליים מזה שנתיים עברתי הדמיות שלא הסבירו מה הסיבה,נעשתה לי בדיקת דם נחושת שנמצאה גבוהה מעט במכון כבד נשללה מחלה שקשורה בנחושת די מהר ואני מאד חוששת.האם בבי 12, ויטמין די, כדור פמוטידין, כדור רילרט למגרנה, וכדור טבעי צמחי לקסין נגד עצירות יש בהם נחושת??מקווה כי אוכל לקבל מידע לגבי תרופות ותוספים אלה שאני צורכת.בי 12 לא נוטלת רצוף. לקחתי לפני שנה ועכשיו שוב כי ירד ל 300 שוב וזה מעט ממה שצריך לדעת רופא כאב.תודה מראש.אין בעיות ספיגה לפי דעת מעקב גסטרו.בלקסין נאמר לי כי יש 15 גרם נחושת בקילו שלם של האבקה.הכדור 500 מג סהכ.מדדים מהחברה.מקווה שתוכלי לעזור לי לדעת אם הנחושת מהלקסין או הכדורים.

04/06/2020 | 16:59 | מאת: טובה בר-שאן

טל שלום בויטמין D ובויטמין B אין נחשות לגבי התרופות שאת לוקחת אין לי מושג . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

06/06/2020 | 21:28 | מאת: טל

תודה על המענה קודם כל.ושנית,האם בברזל קומפורט או שפתון יש נחושת?

06/06/2020 | 21:30 | מאת: טל

ולגבי הלקסין נגד עצירות ?תודה

07/06/2020 | 12:39 | מאת: nhnhh

על כל מוצר יש רשימה של המרכיבים. את יכולה פשוט לקרוא ולחפש את הפירוש של אלה שאת לא מכירה

מנהל פורום תזונה טבעית