רזון טבעי תמידי בת 17

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/12/2018 | 22:57 | מאת: שיר

היי. אני בת 17 גובה 1.61 משקל נכחי 45 מאז ומתמיד הייתי רזה מאד. המשקל הכי גבוה שלי היה 53 חשוב לי לציין שאני לא אוכלת בריא בכלל מכורה לשוקולדים ולחטיפים או עוגות וחייבת לפחות פעם ביום שוקולד. במשפחה שלי אף אחד לא כמוני וכולם משמינים ואין גנים של הרזייה. רציתי לדעת אם למרות שהם כן משמינים ויש להם נטייה להשמנה האם יכול להיות שאליי הגן לא עבר? ושלי אין נטייה להשמנה ושהגוף שלי שונה מהם? תודה מראש

02/01/2019 | 08:36 | מאת: אביטל זלצר

שיר שלום, קראי את תשובתי בשאלה למעלה. אין לדעת מבחינה גנטית אלא אם עושים בדיקה גנטית ואנני סבורה שבדיקה לגן השמנה קיים בסל התרופות. מהנתונים שמסרת, את בתת משקל ורצוי להשתדל עד כמה שיותר להוסיף מזונות בריאים לתפריט. את צעירה, הגוף שלך עדיין בונה את עצמו. ממליצה לך לפגוש תזונאית טבעית ולקבל רעיונות לשיפור חומרי הגלם הנכנסים לגופך. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית