בת 16 וחצי. ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/08/2018 | 12:08 | מאת: שיר

היי.. אני בת 16 וחצי גובה: 1.61 משקל נוכחי: 45.8 כל הזמן הייתי ילדה רזה, מאז ומתמיד הייתי נעה בין המשקל 48-53 אוכלת מה שבא לי( לא בריא) במיוחד שוקולדים, מתוקים, טוסטים, כל מיני דברים כאלו בלי לחשוב. בתקופה האחרונה התחלתי לפחד להשמין כי הרזון אצלי הוא יוצא דופן במשפחה וזה לא משהו גנטי והתחלתי לפחד להשמין ולעלות הכל בבום במיוחד בגיל ההתבגרות והתחלתי להוריד משמעותית סוכרים אם זה בכוסות נס בלי סוכר בכלל, שתייה מתוקה פעם אולי בחודש, במקום 4 שוקולדים ביום אולי 2 ובקושי אוכלת מסודר ופתאום אחרי חודשיים ירדתי למשקל 45.8 ואני ממש נלחצת מזה, לא רציתי לרדת במשקל.. רציתי רק לשמר אותו ההורים שלי חושבים שאני עושה דיאטה כי הם רואים אותי עושה ספורט אבל זה היה רק כדי להשיג שרירים ולמנוע השמנה התייעצתי בפורום אחר של הרזייה ללא דיאטה ואמרו לי לדבר עם ההורים ולפנות לתזונאית אבל אני כרגע מעדיפה שזה ישאר בדיסקרטיות ורוצה לדעת האם את תוכלי לתת לי כלים ודרכים לאזן את המשקל שלי אני ממש מבקשת.. טיפים וכלים ליום יום כדי לעלות קצת במשקל ולא לרדת יותר תודה מראש

10/08/2018 | 23:57 | מאת: אביטל זלצר

שיר שלום, איכלי 3 ארוחות מסודרות ביום. הרבי באכילת פירות וירקות. איכלי פחממות מורכבות וקיטניות. אבוקדו, טחינה, לחם מקמח מלא או כוסמין. אחרי פעילות גופנית הקפידי לאכול חלבון מלא. והחשוב מכל, אין שום טעם להסתיר מידע מההורים.בקשי מהם לקחת אותך לתזונאית כדי שתתאים לך תפריט מאוזן וכך תוכלי לשמור על איזון נכון במשקל. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית