מה הפירוש של ממצאי הCT : מסה מרכזית(מדיאסטינלית/פראמדיאסטינלית) מימין

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

27/01/2020 | 19:31 | מאת: yaron

מימין (שורש של RUL),קוטר מרבי 35 מ"מ. בלוטות לימפה מוגדלות עד 13-20 מ"מ, בעלות מראה פטולוגי במדיאסטיגום . לימפומה זעירה בננב הלבלב מה דעתכם על הממצאים האם יש סיכוי שהגידול לא ממאיר ? האם יש טיפול לכזה דבר

02/02/2020 | 22:26 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ירון, הממצאים המתוארים בריאה יכולים להתאים לגידול. מומלץ מאד לפנות לפולמונולוג בהקדם ע"מ לבצע ביופסיה אשר תאפשר אבחון הממצאים בצורה מדוייקת. בהצלחה

03/02/2020 | 22:24 | מאת: yaron

Fragments of a malignant epithelioid tumor with small cells that show neuroendocrine features,mitoses and necrosis. the ki67 marker of proliferation was more than 95%

03/02/2020 | 23:45 | מאת: ד"ר מיה גיפס

מנתחים רק כאשר חושבים שהחולה ירוויח מהניתוח. במקרה זה מדובר בגידול לא נתיח. הטיפול הנכון הוא שילובים של כימותרפיה, הקרנות ולפעמים גם אימונותרפיה. הכל תלוי בשלב המחלה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה