שאלה למנהלי פורום סרטן ריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

15/11/2017 | 10:57 | מאת: אבי

עקב סרקומה באגן, שהתגלתה בימים האחרונים (עדיין לא החל הטיפול) נעשתה בדיקת pet ct ונמצא: קשריות זעירות ב- RML , RLL, LUL בבסיס ריאה שמאלית בלתי ספציפיות , מתחת לרזולוציה. מה משמעות הממצא? האם יש צורך לבצע ביופסיה? ככל ואכן מדובר בגרורה איך ניתן לטפל? ניתוח/הקרנות/כימוטרפיה/ביולוגי

18/11/2017 | 09:31 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אבי, אם הקשריות זעירות - במרבית המקרים מקובל לעקוב. בגלל הגודל אי אפשר לבצע ביופסיה. בכל מקרה אני מציעה להתייעץ עם האונקולוג המטפל בסרקומה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה