בירור גנטי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/09/2015 | 08:38 | מאת: אפרת קדמה

בני, וגם אני עברנו בדיקת ERG ו VER. אני נמצאת כרגע בבירור עקב בעיות אישיות והתרגשתי לברר את שם הגן אשר בני חולים בגללו ואני נשאית שלו. אודה לכם אם תחזרו אלי במייל ואוכל להעביר אז את הפרטים של כולנו. תודה ומועדים לשמחה אפרת

אפרת שלום רב, אנני יודע לאיזה גן את מתכוונת ומאיזו מחלה ספציפית בנייך סובלים. דרך אגב, המומחה למחלות גנטיות של הרשתית עובד במרפאת העיניים של בית החולים הדסה עין כרם בירושלים ושמו עד כמה שזכור לי פרופ' חוברס. אני אנני עוסק במחלות גנטיות של העין. אם מדובר בבעיה של מחלות עצב הראייה,יש להתייעץ עם נוירואופטלמולוג. בברכה פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין