פיענוח בדיקה...........

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/12/2020 | 13:11 | מאת: ציפי

דר' שלום רב, מבקשת סיוע בפענוח מימצאים: שדה ראיה בשתי העיניים תקין. oct - בשתי העיניים rnfl בגדר הנורמה. oct מקולרי בעין ימין: קונטור פוביאה שמור. ללא srf. בעין שמאל: erm עם pseudohole ללא srf. מבקשת לדעת מה פשר המימצאים ומה הטיפול הנדרש. תודה וחג שמח ציפי

13/12/2020 | 13:17 | מאת: ציפי

המשך... לחץ 16 בשתי העיניים. ירוד nucleary מתחיל בשתי העיניים. מקטעהקדמי תקין ב 2 העיניים. קרקעית דיסקה עם גבולות ברורים . קיעור 0.4 מקולה מעט דרוזן. קוטב אחורי צמוד בשתי העיניים. בעין שמאל erm עדינה 3m - אין לראות קרעים בעין שמאל. pvd חופשי

הי ציפי אנחנו לא מפענחים בדיקות בפורום. אנא פני לרופא המטפל רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין