סדר הזלפת טיפות ומשחה לעיביים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/10/2020 | 07:09 | מאת: טיפות ומשחה לעיניים

אני סובל מגלאוקומה זה כ 15 שנה. אני מזליף פעמיים ביום קוסופט והלחץ התוך עיני נשאר בין 10 ל 12.כעת אני חולה סרטן מסוג מיאלומה. אני מקבל עירוי של בלנטמב פעם ב 3 שבועות הגורם לכאבי עיניים ופגיעה זמנית בקרנית, יחד עם טשטוש ראיה. אני מקבל הילו קומוד לכאבי עיניים ומשחת דורהטירס בלילה לפני השינה. האם יש מגבלה כל שהיא בהזלפת הטיפות והמשחה?

שלום רב נשמע שאתה סובל מיובש קשה. אתה יכול להשתמש בהילוקומוד ובדורה טירס ללא הגבלה אבל ייתכן שניתן להוסיף טיפול אחר (פלאגים, ציקלוספורין..) שיוריד את התלות שלך בטיפות הללו. כדאי להתייעץ עם רופא עיניים שיכול להתרשם מחומרת היובש ולעקוב אחר אפקטיביות הטיפול. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין