שאלה על שינוי בעין בעקבות לידה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/09/2020 | 11:10 | מאת: בת אל

שלום ד"ר, ילדתי ביום חמישי שעבר, לידה טבעית מאומצת מאוד (ללא אפידורל). אח"כ הבחנתי שבעין אחת, נראה שווריד אחד שקרוב לאישון, אדום מהרגיל. אין שינוי חלילה בראייה או תופעות אחרות.. האם זה יכול להיות כתוצאה מהמאמץ בלידה? האם זה צפוי לעבור? והאם מצריך בדיקה? אציין שאני מרכיבה משקפיים לרחוק (מספרים קטנים). תודה!

שלום בת אל בהחלט יכול להיות שזה קשור למאמץ שעשית בלידה. רוב הסיכויים שמדובר בדימום תת לחמיתי שלא דורש טיפול ויעבור מעצמו...אבל בהחלט צריך ללכת לרופא עיניים כדי לוודא שזאת האבחנה רפואה שלמה ומזל טוב!

מנהלי פורום בריאות העין