Fml לחץ תוך עיני וטשטוש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/07/2020 | 16:17 | מאת: בתאל

שלום רב, כחודש אחרי ניתוח prk ושימוש ממושך בfml. הראייה הייתה טובה יותר, כל הזמן הרגשתי כאבים בראש ובעיניים ובדקתי ללחץ תוך עיני רק לפני שבועיים התוצאות היום 32 בימין ו28 בשמאל, הקרנית שלי דקה, הורדתי מספרים של כ2 בכל עין. הורדתי fml לפעמיים ביום במקום 4 והוספתי קוסופט פעמיים ביום. כיום אני חווה אי יכולת להתמקד מרחוק וקצת מקרוב, כלומר רואה מטושטש, לא עוזר כשאני מטפטפת דמעות דמע מה הסיכוי שהלחץ היה גבוה כל הזמן הזה ועצב הראיה נפגע? זה אפשרי? לחץ 32 ו28 יכול לגרום נזק בטווח של 3 שבועות? אני נורא לחוצה מיואשת ומתחרטת שעשיתי את הניתוח הזה

נזק עקב לחצים מודברים הוא תהליך איטי במשך שנים. ב 3 שבועות לא סביר נזק עקב הלחץ.

13/07/2020 | 05:07 | מאת: בתאל

תודה על התגובה המהירה ד"ר מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לטשטוש? העין" שקופה" מבדיקת הרופא. נותר רק לחכות הטשטוש יכל להיות עקב הלחץ ובצקת שיצר? אבל אני כבר מטופלת שבועיים והטשטוש נשאר... נתקלת במקרה כמו שלי?תודה רבה

בניתוח ה prk זמן ההחלמה ממושך. צריך סבלנות.

מנהלי פורום בריאות העין