דמעות וצריבה בעיניים רק בשעות הערב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/12/2018 | 20:52 | מאת: מיקי

שלום, בעלי עבר ניתוח דיסקציה של האורטה בלב ובעקבותיו אוטם מוחי בצד הימני קדמי. לאורך כל תקופת ההחלמה וגם היום, משעות מסויימות של הערב הוא סובל מצריבה ודמע בעיניים ותחושה של נזלת. כמו מצב של אלרגיה, אך רק בשעות מסויימות (ערב, כאמור). זה לא אחרי נטילת תרופות (ניסינו לאחר את התרופות וזה מתחיל גם לפני שנטל אותן) ולא מצליחים להבין מדוע זה קורה. עד למועד הפגישה עם הנוירולוג יש עוד זמן רב, אשמח לדעת האם יש רעיונות לתופעה זו. תודה ושנה אזרחית נפלאה!

יתכן וישנה פגיעה בשרירי הפנים ואין פעולה טובה של מיצמוץ או הפרשת דמעות. אפשר לנסות טיפול בתחליפי דמעות. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין