היפרדות זגוגית תוסף תזונה ומשחות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/08/2018 | 01:54 | מאת: יוסי

אני דני בן 30 מאז ומתמיד היו לי בעין ימין מידי פעם חוט קטן ואולי 3 נקודות שחורות ומעולם לא יחסתי לזה חשיבות כי לא הבחנתי בזה תמיד בשבוע האחרון אני רואה 2 חוטים שחורים המורכבים מנקודות בעיקר באור יום או בקיר לבן עכשיו לאחרונה התחלתי להישתמש בתוסף סידן אמורפי של density 2ויטמין d 3.משחה להעלמת צלקת בשם קלו קוט 4. שתי משחות לפטרייה ברגל 1 בשם emtrix והשנייה בשם mycoclear md האם יש קשר לתרופות הנל לתופעה זאת כי כפי שציינתי התופעה תמיד הייתה אבל לא מורגשת כמו היום כי היום זה חוטים שחורים ממש המורכבים מנקודות וגם בעין שמאל נקודה קטנה הייתי אצל רופא עיניים שבדק ואמר שהבדיקה תקינה אולי קצת לכלוך ואמר רק לעקוב שלא יהיה חורים ושזה נדיר מאוד אז שוב 1 האם זה קשור לתרופות 2האם זה עלול להחמיר 3.האם זה חולף או שאפשר להיתרגל לזה כמו שהייתי רגיל לכמות הקטנה שהייתה לי 4. בעין ימין יש לי קצת סינוור עם פס ממנורה בחושך האם זה קשור לעדשה שהרופא דחף לי לעין אודה לך מאוד על מענה

התלונות ובדיקת הרופא מכוונים לעכירות בזגוגית העין. העכירות יכולה להספג באופן חלקי ולמה שלא נספג מתרגים עם הזמן. אין קשר לתרופות בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין