תרופה בשם Nuraid האם הוכחה יעילותה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

19/11/2018 | 22:24 | מאת: רינת

שלום אבא שלי בן 71 לאחר ארוע מוחי אסכמי בגרעיני בסיס לאחר החייאה בשל דום לב יום לאחר ניתוח מעקפים.כבר חודשיים וחצי ועדיין מאושפז בטיפול נמרץ . סובל מחולשה קשה בפלג גוף ימין . בנוסף חולשה קשה בכל הגוף. עדיין מרותק למיטה. מועמד לשיקום. האם יש המלצה על התחלת טיפול ב nuraid? יש תועלת ? אין לנו מה להפסיד 8888888

רינת שלום, מהמחקרים שאני מכיר קשה לי להאמין שהתוסף (לא תרופה) נוראייד יועיל במצב זה. מתיאורך לא ברור הרקע בגללו האישפוז בטיפול נמרץ כל כך ארוך. לאחר חודשיים וחצי בטיפול נמרץ יש הרבה דברים שחשוב לעשות שכן יועילו, כולל הפעלה פיזית, תזונה טובה (חובה!) וכמובן טיפול בגורמים שהביאו לאשפוז הממושך. זאב

20/11/2018 | 17:55 | מאת: רינת

אשפוז ממושך בשל שוק ספטי וספיס כם בחתך ניתוח ונזקק לניתוח נוסף של שחזור עצם בית חזה. לקח לו חודש וחצי להתעורר ולחזור להכרה . אכן מצבו התזונתי לא טוב..שלשולים ממושכים בשל קלוסטרידיום ואלבןמין ירוד. מקבל גיביטי דרך זונדה. עכשיו נושם לבד כבר חודשיים ומוכן להעברה לשיקום לכן אני מבררת לגבי תרופה נוראייד

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי