כאב סחרחורת לאחר ניקור

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/09/2020 | 21:14 | מאת: אנאבל

שלום. לפני חודש בדיוק עברתי בדיקת lp לבירור כאבי ראש וטשטוש ראייה. lp היה תקין ושוחררתי. לאחר יומיים התחילו כאבי ראש נוראיים במצב ישיבה או עמידה ואושפזתי עם אבחנת post lp headach. טופלתי שמרנית עם נוזלים וקפאין iv. כאבי הראש השתפרו אבל הופיעו סחרחורות איומות דווקא יותר במצב של חוסר תנועה ושכיבה (תחושה שהכל זז כאילו אני על אונייה) בנוסף כאבי גב במקום הניקור וטינטון באוזניים. ולמרות זאת שוחררתי הביתה כי הכאבי ראש היו במגמת שיפור. אני כבר חודש אחרי הניקור ומאז לא חזרתי לעצמי. סחרחורות איומות, כאבים בגב התחתון וחוסר יכולת לעמוד או ללכת יותר מכמה ד'כי פשוט מרגישה רע מאוד. בבי"ח החליטו שאין צורך בבלאד פאטץ'.אבל אני ממש לא מתפקדת מאז הבדיקה. בנוסף הופיעה חולשה ביד ימין שאף אחד לא יודע להסביר. האם הדליפה מעמוד השידרה לאורך זמן יכלה לגרום נזק למוח שגורם לכל תסמינים הללו? מה אפשר לעשות אם בבי"ח מתעקשים שזה לא מהניקור על אף שכל התסמינים הללו הופיעו עם ה post lp. האם זה מצב מסוכן? קראתי שדליפת cfs לאורך זמן יכולה לגרום לסיבוכים מסכני חיים. מה עושים אם בבי"ח מסרבים לקחת אחריות על המצב?

ערב טוב אנאבל, פנייתך ושאלתך ברורות ובהירות. תאורך+תאור תלונותיך מתאימים ל-post lip headache או לתת -לחץ תוך גולגלתי יש בתי חולים אחרים ויד עוד מרפאות כאב בהם תוכלי להעזר לבצוע הפתרון המתבקש -Blood patch בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה