שיקום נורולוגי ונורוכירוגי אחרי ניתוח ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/12/2019 | 21:07 | מאת: ???

לפני כ12 שנה עברתי שיתוק בל ולאחר מכן צצה לי בעיה נורולוגית מיוקולניוס דיסטוניה מקבלת חצי כדור קסנזין. ביוני 2015 עברתי ניתוח כריתת המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם -הכריתה הייתה במלאה. mriאחרון בסוף יוני תקין מאוזנת ומתפקדת מבחינה נורולוגית אחרי ניתוח ראש החלו לי קשיים בהליכה בצד השני של הניתוח הניתוח ובעיה נורולוגית בצד שמאל וקיים בי קושי בהליכה ברגל ימין. הקושי היה בעיקר אחרי שני התקפי ורטיגו קשים ... האם אני צריכה שיקום נורולוגי או שיקום נורוכירוגי ? האם אני צריכה הפנייה לשיקום נורולוגי או שיקום נורוכירוגי? יש לציין שבגלל קושי הליכה ברגל ימין עשיתי מילום כף רגל ימין וראו סימני הלוס וולגוס משני הצדדים הבולט יותר מימין. האם יש קשר לבעיה נורולוגית הנ"ל? מה היית מייעץ לי?

*המדובר במרווח שמעל 4 שנים מאז שנכרתה ההמנגיומה בניתוח. *בהחלט יתכן קשר סיבתי לדיסטוניה. *נדרשת עתה בדיקה נוירולוגית שתענה לשתי שאלות: 1. האם תעזרי בשלב הנוכחי עי טיפול שיקומי 2.אם כן- מה מרכיביו הנדרשים. בברכה

23/12/2019 | 19:01 | מאת: המשך

תודה האם זה גם קשור לכאבים בכף רגל ימין שראו סימני הליוס וולגוס משני הצדדים הבולט יותר בצד ימין האם גם זה קשור לבעיה נורולוגית מהניתוח או לפני זה? חג שמח ותודה

לא קשור לניתוח לא קשור לדיסטוניה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה