קושי במתן שתן חודשיים וחצי אחרי לידה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/10/2019 | 21:26 | מאת: טליה

היי אני כחודשיים וחצי אחרי לידה שניה בלידה הראשונה חוברתי לקטטר במשך 3 שבועות בלידה הזאת שבוע מאז מתקשה במתן שתן ללא נשימות או לחיצות על הבטן התחתונה מטופלת בפיזותרפיה כל הבדיקות יצאו תקינות : נוירולוגית, גניקוחוגית, אורטופדית, אולטרסאונד כליות ובדיקת שארית שתן למעט בדיקת אורודינמיקה אובחנה שלפוחית ניפוטונית כיווץ יתר של הספינקטר וemg השתנה דיספונקציונלית התחלתי פבוקסיל לפני כחודש לאחר שהמצב הזה הכניס אותי לדכאון קשה מאוד. כרגע מתה מפחד להשאר ככה או להזדקק לניתוח אשמח לעצה

בוקר טוב טליה, הנושא מתאים לדיון ולניתוב המשך טיפול נוירו-אורולוגי עי האורולוג בשלפוחית ההיפוטונית. אין מקום למעורבות נוירוכירורג בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה