Ptcלבת שלי בת 17 לחץ גולגולתי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/04/2019 | 08:25 | מאת: סופי

שלום רב הבת שלי עם לחץ גולגולתי בצקת בשני העינים,עברה ניקור לחץ פתיחה 30.5 מטופלת בדייהמוקס שגורם לחמצת בדם הבת שלי ממש מתקשה בהליכה ,לעלות 2 קומות. הוסיפו לה ביקרבונט 4 פעמים ביום אבל עדין חמצת,אתמול ממש הרגישה חום בגרון,היא משלשלת ממש מתעייפת מהר ויש לנו תור לנורולוג רק עוד שבוע אני בלחץ מענין העייפות והפחמן שבעצם לא מסתלק מהראות...זה רק מחמיר וממש ביקשתי להחליף לה טיפול לטומפאקס שאולי לא יגרום לחמצת כמו הדייהמוקס ... אשמח לעזרה דחופה..אני קמה בלילה לראות שהיא בסדר ונושמת טוב,הבנתי שהחמצת יכולה להיות מסוכנת אשמח לעזרה

לסופי שלום, *כמה זמן מקבלת ביתך דיאמוקס? *האם היה שיפור בתסמינים תוך לקיחתו? *נושא תופעות הלוואי הקשות שתארת לגבי לקיחת דיאמוקס טעונות המשך טיפול עתה.הן אינן בתחום התמחותי. *לא ברור מפנייתך האם בוצעה הדמיית MRI מח ואם כן-ממצאיה. *אם תזדקקי לייעוץ בנושא ה- PTC-אשמח לסייע. בברכה

24/04/2019 | 10:22 | מאת: סופי

Mri תקין Ctvתקין חודש אחרי טיפול בדייהמוקס לא היה שינוי בבצקות,שבוע יש oct ונראה אם יש שינוי לטובה. שאלה שלי החמצת בגוף בגלל הדייהמוקס?

תודה. ציינתי שנושא החמצת איננו בתחום התמחותי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה