לחץ וכאבי ראש כל היום

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/01/2019 | 13:40 | מאת: גלינה

שלום רב אני בת 35 שנה שעברה עברתי שני הפלות ,את ההפלה האחרונה עברתי ב17/10 (אני מטופלת IVF) לאחר מכן התחילו כאבי ראש ו כבר קרוב לחודשיים סובלת מהם , בוצע סיטי ב01/01 ולא ראו כלום , כאבי ראש לא מפסיקים הם מתבטאים בלחץ על קודקוד כאילו שמו לי משקולת גדולה , או לפעמים יש כאבים בצד ימין ואז זה יכול לעבור לעורף , לפעמים זה מתבטא ברקה הימנית מקרין לעין ימני ,לפעמים זה בשני הרקת , היתי אצל אורטופד שאמר שיש לי שרירים נורא תפוסים בצוואר (האם זאת יכולה להיות הבעיה ?), רופאת משפחה שלי נתנה לי לפני שבוע אלטרולט,אני שותה כל לילה פחות מ10 מ"מ , כאבים טיפה פחתו אבל עדיין כל יום יש את הלחץ הזה על ראש , כל מי שראה אותי מהרופאים אומר שזה נובע ממתח , אני כבר לא יודעת מה לחשוב , למה זה לא עובר לי ? האם יש סיכוי שיש לי לחץ גולגולתי? (אני לא מקיאה ) או שאני סתם מכניסה לעצמי דברים לראש ופשוט צריכה לשחרר ? חשוב לציין שאני רואה טיפה מטושטש למרחק היתה לי את הבעיה הזאת אבל עם הכאבי ראש זה טיפה התגבר , אולי זה נובע מכל הרגיעונים שאני לוקחת ? האם עלי לדעתך לבצע בדיקות נוספות ? חשוב לציין שהתחלתי להתאמן , אתמול הייתי בשיעור ספינינג , באמצע השעור היו לי טיפה כאבי לחץ בראש סליחה על כל המלל הזה אני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות

ערב טוב גלינה, מתבקשת עתה בדיקת נוירולוג מומחה. ניתוב מאבחן עפ"י ממצאי בדיקתו והתרשמותו. בברכה

28/01/2019 | 16:20 | מאת: גלינה

תודה על התשובה המהירה , אני קבעתי תור רק שהוא בעוד שבועיים, שאלה האם אני לפי ממצאים שלי צריכה להילחץ למרות שעשו לי סיטי או שמה שאני מתארת זה כן יכול להיות כאב ראש תעקותי ? כמו שנאמר לי

בוקר טוב גלינה, אם בדיקת ה-CT כללה הזרקת חומר ניגוד לוריד ופוענחה כתקינה-התור בעוד שבועיים מספק. בברכה

29/01/2019 | 07:56 | מאת: גלינה

זה היה ללא חומר ניגוד, אמרו שאין צורך , חשבתי שסיטי כן משקף דברים חמורים עם קיימים חס וחלילה, עכשיו אני באמת לא מבינה למה עושים סיטי, חשוב לי לציין שאיך שאני מרגישה עכשיו לעומת נגיד חודש קודם יש שיפור לטובה , ואני מבינה שעם היה חס וחלילה בעיה גדולה אז לא היה שיפור אלה להפך אני מקווה שאני לא טועה

לגלינה, בדיקת CT ללא חומר ניגוד הינה בדיקה חלקית קביעת צרכי האבחון תנותב עפ"י בדיקתך הנוירולוגית בקרוב. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה