שלום ד"ר, אודה לעזרתך שוב.. תודה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/12/2018 | 09:19 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר, כתבתי פה כמה פעמים... אודה לעזרתך בשאלה נוספת... היום יצאתי לעבודה כשאני חשה טוב (יש לי שעה נסיעה לעבודה) ואחרי חמש דקות נסיעה הרגשתי חולשה כזו.. חזרתי הביתה ופתאום הרגליים שלי פשוט התקפלו וסוג של התעלפתי בערנות... התחלתי לרעוד ופשוט לא הצלחתי להרים את הראש מהרצפה... עזרו לי ואחרי רבע שעה הצלחתי לקום.... הדבר הזה מתלווה לשורת דברים שקורים לי בשנים האחרונות ואני ממש מודאגת! מרגישה שרופאים לא מאמינים לי... לפני שלוש שנים התחילה אצלי פזילה שתיקנתי בניתוח... הפזילה לא היתה לי לפני (לא שמתי לב אליה לפני) והרופאים אמרו שבטוח היא היתה כי אני לא רואה כפול... בבדיקה נוירולוגית לפני שלוש שנים יצאו לי בדיקה הנוירולוגית ערות החזרים עם החזרים פתולוגיים... עשיתי סיטי ראש ו emg ובדיקת דם למיאסטניה גרביס. הכל תקין חוץ מהסיטי ראש שראו שם אקסופתלמוס... האקסופתלמוס הראה על בעיה הורמונלית שלאחר מכן מצאו לי עם MRI ממצא שפיר על ההיפופיזה שלא מזיק. אמרו לי שהכל בסדר איתי ואני מדמיינת... יש לי כאבי ראש איומים ובלתי נסבלים כל התקופה הזו.. פניתי לנוירולוג שוב לפני חצי שנה... והוא אמר שהערות החזרים שיש לי זו לא בעיה כי כל ההדמיות תקינות... וכם הוא אמר לי שנולדתי פוזלת ומוזר שאני אומרת שלא... שוב לא האמינו לי... הוא כן שלח שוב לבדיקת דם לאצטיחכולין שיצאה תקינה (בגלל צניחת עפעף שהוא שם לב אליה- הרופאים הקודמים חא כתבו על זה כלום). אחרי מה שקרה היום לא פניתי לרופא.. כי אני יודעת שאקבל תגובות שלא מאמינות לי... מהצד השני אני מודאגת ממש.. מה זה יכול להיות? בבקשה תעזור לי... חוששת מאוד שיתייגו אותי כהיפוכונדרנית או שקרנית או מחפשת תשומת לב... כי אני באמת לא... עד לפני שחוש שנים בכלל לא הלכתי לרופאים... ופתאום מרגישה התדרדרות וחוסר מענה/התייחסות מצד המערכת... אין לי כסף לפנות לרפואה פרטית ששם אולי כן יתייחסו אליי...

ערב טוב, בעייתך בתחום ההתמחות הנוירולוגית מומלץ ייעוץ מאבחן תואם. בברכה

12/12/2018 | 16:43 | מאת: אנונימית

הבעיה שלא מאמינים למה שאני עוברת... אין לי איך להתקדם

בעייה זאת כמובן שלא תפתר במסגרת הפורום

12/12/2018 | 17:12 | מאת: אנונימית

חשבתי אולי תכתוב כיוון למה זה יכול להיות או עצה איפה יהיה כן רופא שיאמין לי... לא משנה.. תודה בכל מקרה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה