לחץ בראש, שריפה בעיניים, הרגשת ריחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/08/2018 | 22:26 | מאת: אדוארד

שלום רב, מזה כמה חודשים אני מרגיש חולשה שמלווה אותי מהקימה בבוקר ולאורך כל היום.. קושי לקום בבוקר (הרגשה של הנגובר), בכל מהלך היום הרגשת ריחוף, לא מחובר.. אדישות לדברים, לחץ על הראש באזור המצח ותחושת חום באזור, לחץ על העיניים והרגשת מן שריפה בעיניים.. לא משנה מה אני מנסה לשנות במהלך הימים שום דבר לא עוזר.. עודף שינה, חוסר שינה, שינה נורמטיבית, שינוי תזונה, הכנסת כושר, תמיד אותה הרגשה שמלווה אותי לאורך רוב היום... האם מוכרת? אשמח מאוד לתשובה..

בוקר טוב אדוארד, *לא. *מומלצת בדיקת נוירולוג: ניתוב אבחון עפ"י התרשמותו. בברכה

07/06/2023 | 20:00 | מאת: יוסי

היי, אני סובל מאותם סיפטומים ורציתי לדעת האם זה עבר לך ומה עזר לכך?

07/06/2023 | 22:56 | מאת: דר אוריאל ולד

ערב טוב אדוארד, מומלצת הדמיית MRI מח,ללא ועם הזרקת יומר ניגוד עם ההדמייה מתבקש ייעוץ הוירולוגי

08/06/2023 | 09:39 | מאת: יוסי

היי דוקטור, אני סובל מאותם סיפטומים כמו אדוארד ועשיתי CT ראש וCT צוואר שיצאו תקין חוץ מפריצת דיסק שיש חי בצוואר. רציתי לדעת אם בדיקות אלו מספיקות או שצריך לבצע גם MRI?

08/06/2023 | 11:14 | מאת: דר אוריאל ולד

ליוסי שלום, אם קיים שיקול האם יש צורך בניתוח-מתחייבת הדמיית MRI כהשלמה ל-CT הצווארי. כמוכן מתבקשת בדיקת נוירוכירורג

20/12/2023 | 15:04 | מאת: איתי

אדוארד ויוסי שכתבו מעליי, אני מרגיש את אותם התסמינים בדיוק. המצב מייאש ומתסכח. אשמח לדעת האם זה עבר לכם ואיך?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה