לחץ גולגולתי ובצקת פטמות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/12/2017 | 17:25 | מאת: איציק

היי שוב איציק בהקשר לשאלה הקודמת!הגידולים גורמים ללחץ על גזע המוח אבל הם אומרים לא ממשי מסוכן ולא נוגעים כי עברתי הקרנות,השאלה כזו אני התחרשתי בלי קשר ללחץ גולגולתי ועלו על זה במקרה בבדיקת אם ארי בבדיקת אם ארי שנערכה לפני שלש חודשים אמרו שאין שינוי זה אותו דבר כמו הקודם,עכשיו ככה יתכן שזה מהאוקסטיק דו צדדי?שאף ידוע לך שזה NF2.כי לא רואים חסימה בכלל בדקו שוב ושוב ואין חסימה.והאם אפשרי פיום שלישי חוץ משנט או משהו אחר ? ומה הסכנה בלחץ לא קשה שנמשך קרוב לשנה?בדיקת עינים הראה שיפור ניכר בצקות לאחר אורמוקס,אבל ממשיך לקחת 4 ביום שזה מחליש מאוד וחומציות חוסר חשק ועוד וכו והאם אפשרי בכלל פעילות גופנית(ריצה קלה אופנים במשך שעה)או שזה מעלה את הלחץ ואסור לפני זה הייתי רץ במשך שנים כל יום כשעה 10 קמ מה דעתך בנידון אני יודע שזה הרבה שאלות אבל. אם תוכל לתמצת בקצרה אני בעיקר בפחד מהלחץ גולגולתי

לאיציק, *הנושא איננו מתאים לדיון וירטואלי *עתידית:הימשכות יתר לחץ תוך גולגלתי איננה רצוייה ולאורך זמן מזיקה *פיום חדר 3 או SHUNT במידה ונמשך יתר לחץ תוך גולגלתי הן אופציות סבירות. *לא רצוי לפרש ועוד פחות לייעץ פרטנית ללא עיון בהדמיות וללא השלמת מידע נוסף מפיך. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה