דום לב לאחר התקנת קוצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/12/2017 | 14:31 | מאת: אורית

אבי בן 83 חולה לב קשה אי ספיקת לב לאחרונה לפני שבוע הדרדרות במצבו קשיי נשימה קשים הגיע לבית חולים נאמר שיש לו בצקת ריאות היה מאושפז 6 ימים בערך בפנימית חלק מהזמן בטיפול מוגבר וחלק ברגיל הנשמה חלקית חמצן באף נכנס להתקנת קוצב לב בתקווה לשיפור במצבו בסיום הפעולת החדרת הקוצב פיתח באופן פיתאומי ובלתי צפוי דום לב שכלל החייאה ממושכת של 40 דקות בערך כעת מאושפז מנושם במחלקה הקרדיולוגית טיפול נמרץ באיכלוב ולא מתעורר והרופאים אומרים שאם לא יתעורר בזמן הקרוב הדבר לא טוב כי מההתחלה אמרו שיתכן ותהיה פגיעה מוחית מה דעתך על הדבר הזה אם ניתן לצאת מזה? אשמח אם תכתוב לי אורית נייד 0528966692

09/12/2017 | 16:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

עליף לפנות למומחה בתחום לקבלת חוות דעת שניה. לא ניתן לעשות זאת באינטנרנט. תודה.

מנהל פורום קרדיולוגיה