מריחואנה טיפולית

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

18/01/2007 | 12:07 | מאת: דורגד

ציטוט מתוך ידיעה המפורסמת ב"מעריב" של היום: "המדינה מגדילה את מספר המחלות שבעבורן יינתן אישור לשימוש במריחואנה. בשבועות האחרונים קיבלו אישורי שימוש גם חולי אסתמה, חולים הסובלים מכאב כרוני, מטרשת נפוצה ומתסמונת טורט". ועוד ציטוט: "אני רואה במריחואנה תרופה, כמו כל תרופה אחרת", אמר אתמול ד"ר יהודה ברוך בכנס שנערך בנושא מריחואנה טיפולית. בכנס הוסבר כי כיום דנים באפשרות לאשר מריחואנה לכלל הסובלים מכאב כרוני או אסתמה, אם יביאו המלצת מומחה". בהמשך מוסברת המגבלה הגדולה ביותר: האישור ניתן לגידול אישי, כיוון שעדיין אין גידול מסוד בארץ וייצור המריחואנה כתרופה.

18/01/2007 | 12:57 | מאת:

שלום רב, אתמול השתתפתי בכנס חשוב זה אך מה שעצוב זה שהגיעו מעט מאוד רופאים וכמעט ולא הגיעו רופאים המומחים לכאב למרות שאחד הדוברים היה מומחה בתחום. זהו נושא מורכב אך כה חשוב להתייחסות. אם תרצי לשמוע עוד - אשמח לשתף אותך אך תודה שיידעת את כולם על המאמר החשוב הזה. מה שכן, עדיין יותר קשה להשיג אישורים עבורנו, חולי הכאב, באופן יחסי לחולי סרטן ואיידס לדוגמא אך גם זה ישתנה....

26/01/2007 | 12:56 | מאת: יש מענה לכאב

אסור לנו לתת את ידנו להרעת גופנו ע"י שימוש בסמים בו בזמן שניתן לתת מענה לכאב בשיטות יעילות ובטוחות יותר רק הבעייה שהם לא שיכות לרפואה הקונבנציונלית לכן לא מעונינים לידע את חולי הכאב כי ניתן לתת מענה בשיטות לא רפואיות לכאב

28/01/2007 | 00:29 | מאת: מתוסכל

מספיק, האם מחיקת כל התכתובת לא אומרת דבר? האם חיבב עדיין בכל דלת אחורית בכל שם לדחוף את הנאומים הללו? הבנו את מה שאתה אומר. פעם אחת זה מספיק, 10 פעמים, בוודאי שכן.

01/05/2009 | 20:48 | מאת: גלילי

האם יש מחקרים בנושא מריחואנה ובעיות קשב וריכוז