רירית רחם מעובה+פוליפ

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/01/2020 | 21:49 | מאת: דורי

שלום. אני בת 58. לפני כשנה עשיתי הסטרוסקופיה, בעקבות דימום והתשובה הפתלוגית הראתה שיש ריבוי של תאים, אך ללא שינוי. במונחים הרפואיים -noatipical קיבלתי תרופה של פרוברה 05 מ"ג למשך 3 חודשים ולאחר מכן ביצעתי בדיקת פיפל , שהייתה תקינה, ברצוני לציין שעברתי מספר פעמים הסטרוסקופיה בהרדמה כללית כבר 6 פעמים בגלל פוליפ ברחם . וגם בגלל רירית רחם מעןבה הרופא המליץ לי לעבור כריתת רחם מלאה כולל הוצאת חצוצרות ושלחות, והרופאה בבית חולים בלינסון . במרפאת brca טוענת שאין הצדקה. ושהניתוח לא קל ויכול להיות זיהום. אני לא יודעת מה לעשות. אשמח לקבל את דעתכם בנושא. ברצוני לציין שאני במעקב מרפאות- Brca ביצעתי בירור גנטי- שלא נמצאה נשאית, אך זה כי אני ממוצא צפון אפריקאי ולא ניתן לזהות את הגן בנוסף אמי נפטרה מסרטן השד בגי 81 ואחותי נפטרה בגיל 56 גם מסרטן השד. אודה לתשובתכם בנושא

נא לפנות לפורום מתאים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה