מדריך צ'יקונג עבור קשיש ברמלה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

02/11/2009 | 18:45 | מאת: אסי

הי גרשון קיבלתי המלצה עליך ממדריך הצ'יקונג גלעד פלס אני מחפש מטפל צ'יקונג באזור רמלה שעושה ביקורי בית עבור סבא שלי בן שמונים שהכליות והריאות שלו במצב לא טוב. ואחת לכמה חודשים מגיע לבית חולים עם בצקות בכל הגוף בעיקר ברגליים. בפעם האחרונה לפני כחודש הגיע עם נפיחות מוחמרת בפנים לשון נפוחה, אשכים כואבים ונפוחים, סובל מעצירות ומשתמש באופן קבע במשלשלים סובל מלחץ דם גבוה (מאוזן ע"י תרופות) ואנמיה (כמה פעמים קיבל עירויי דם) מחלת ריאות כרונית copd בעקבות עישון בצעירותו מטופל ע"י משאף, אינהלציה + מחולל חמצן ביתי לפני כשלוש שנים בעיקבות אוטם היה מאושפז בטיפול נמרץ ועבר הנשמה מלאכותית ( לא צונתר אשמח למידע בטלפון 0542341004 או במייל אסי

שלום - אתה מוזמן ליצור איתי קשר 05-44-66-5678 [email protected] יום טוב - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה