צ'יקונג ופעילות גופנית נוספת

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

08/08/2009 | 20:41 | מאת: דפנה

שאלה של תלמידה מתחילה בתרגול צ'יקונג: האם יכולה להיות התנגשות או סתירה בין תרגול צ'יקונג ופעילות גופנית נוספת אחרת כמו פילטיס או אימוני כושר? תודה מראש למבינים בעניין.

09/08/2009 | 00:45 | מאת: מרי אהרוני

אין שום התנגשות.התירגול שלך יהיה ברמה גבוהה יותר, ממוקד עם תוצאות טובות. תרגישי את השינוי מהר.

שלום- ענף הספורט היחיד שמתנגש עם מטרות אימון הצ'י קונג הוא "בודי בילדינג"; זאת מכיוון שמסת השרירים הנבנת בענף זה, מפריעה לביצוע תנועה גמישה , רכה וארוכה - כשצריך אותה . מעבר לכך, ניתן לשלב כל ענף ספורט עם צ'י קונג ; גם אם מדובר באימון ממוצע בחדר כושר כולל משקולות . בברכה – גרשון קום

09/08/2009 | 18:25 | מאת: דפנה

תודה על ההתייחסות

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה