שילוב תירגול תנועה עם טיפול שיאצו

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

13/05/2009 | 09:31 | מאת: אורן פריש

אני מקבל טיפולי שיאצו. המטפלת המליצה לי לבצע בבית תרגילי דו-יין . רציתי לדעת מה דעתכם לגבי ההשפעה שלהם על הטיפול .

שלום מה אתה אומר על הענין ?! התירגול עוזר ומסייע לך או שלא ?. בכל מיקרה תרגילי Do -In אמורים לבצע השפעות אנרגטיות כך שהן אמורות לסייע ובהחלט יכולות להוות השלמה לטיפול השיאצו. (מכיוון שאנחנו בפורום " טיפול בתנועה - צ'י קונג" , אז אי אפשר בלי להאיר שתרגילי ה- Do-In הם כללים מידי לטעמי. לעומת זאת הצ'י קונג הטיפולי נחשב לשיטת תנועה- טיפולית ממוסדת וסדורה יותר כך שהיא שאמורה לתת מענה ספציפי של תירגול תנועתי מול בעיה זו או אחרת.... אבל גם תרגילי Do-In הם יעילים ועוצמתיים ). מצורף קישור למאמר של אורי אלישר על תירגול Do-In (מומחה לרפואה סינית ומומחה לאמנויות לחימה קראטה דאן 2 וקונג פו) http://noacenter.co.il/index.php?page=532 בריאות וטיפול יעיל :) - גרשון קום

17/05/2009 | 13:23 | מאת: אורן פ ריש

עכשיו כשאני חושב על זה אז אתה צודק שאני זה שצריך לתת את התשובה על השאלה של עצמי. מה שלא הסברתי שהטיפול שיאצו זה דבר חדש עבורי וגם תרגילי הדויין וזה די הכניס אותי למארבולת חזקה של תחושות טובות שקשה לי עדיין להסביר אותם. אני מקווה שזה אומר שאימון הדו יין עושים לי גם טוב . בינתים תודה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה