שאלה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

22/06/2008 | 10:47 | מאת: דביר ש.

מחפש פעילות גופנית לפריקת מתחים וכעסים. המטפלת שלי בדיקור המליצה לי על צ'י קונג.ראיתי סרטוני וידאו ובחלק מהסרטונים הצ'י קונג נראה לי יותר בסגנון הילינג עצמי שזה לא מענין אותי, ובאחרים יותר בקטע של תנועתיות כמו אומנות לחימה האם יש צ'י קונג שהוא תנועתי או טאי צ'י שהוא טיפה יותר נוקשה ממה שראוים בדרך כלל עבורי או שאני צריך לחפש משהו אחר כמו קרטה לדוגמא

שלום – א. קיימים אין ספור סגנונות צ'י קונג כשכל סגנון הוא עולם בפני עצמו .( אני אישית מעדיף סגנון פיזי , תנועתי על פני הסגנונות הרכים או אלה עם ניחוח רוחניות בלי חלילה לזלזל). ב. האדם היחיד שמוסמך להחליט עבורך ושייתן לך את התשובה הנכונה ביותר לגבי השיטה שתתאים לך אם בכלל צ'י קונג, הוא.... אתה בעצמך! לצורך כך אתה צריך להתחיל לחפש פיזית את השיטה והמורה. בהצלחה ! גרשון קום

24/06/2008 | 10:21 | מאת: דביר ש.

סבבה נתת לי דרייב לחפש ולהתאמן

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה