דב וייסברגר, המורה הבכיר לטאי צי צואן וודאנג ישראל

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

18/06/2008 | 22:23 | מאת: יורם יאיר

ניתן למצוא חומר על טאי צי לחימתי בסגנון "וודאנג", באתר הבית www.tai-chi.co.il http://www.tai-chi.co.il כולם מוזמנים להכנס, לקרוא ולהתעניין. טאי צ'י בסגנון זה הוא אומנות לחימה לכל דבר, ושלא כמו דבר הקורה הרבה בקרב טאי צ'י, שלומדים רק חלקים ממנו. הטאי צ'י היא אומנות לחימה ממשפחת הקונג פו, "קונג פו רך" - אם תרצו.

שלום - דב וייסברגר , מורה וותיק ומנוסה , ראש שיטת "וודאנג" בארץ, מלמד בווינגייט לצד מקומות נוספים. מוערך מאד על ידי תלמידיו, אם להתרשם ממה שאני שומע מכמה חברים טובים שלומדים אצלו . (לי אישית תמיד נעים לשוחח איתו בחדר המורים בוינגייט. בימי רביעי סביב 7:30 בבוקר אנחנו בדר"כ הראשונים שם בפתחו של יום :) ) בברכה - גרשון קום

24/06/2008 | 14:08 | מאת: שודאן

האתר של ה-וודאנג משוקע ומלא תוכן מענין במיוחד לי שאני בא מתחום א"ל אבל לא טאי צ'י אלא קראטה ו- jjb רובי דן (שודאן)

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה