הצלבה מוטורית וקורדינציה לשיקום פגוע ראש

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

21/05/2008 | 07:31 | מאת: n.roai

יש מצב שבצ'י קונג מוטורי (לא רוחני או רך או איך שזה לא מכונה ) יש תרגילי הצלבה מוטרית וגם קורדינציה לעזור לאדם בשנות העשרים לחייו להתגבר על לקויות למידה ממשיות ? אני רוצה להדגיש שאני מתענין על ממש מערך תרגילי הצלבה ולא תרגיל פה ותרגיל שם ואני גם לא מתענין בצד של הפעילות האנרגטית (מרידיאנים וכו') אלא בהתמודדות עם מגוון תרגילי הצלבה.

21/05/2008 | 20:07 | מאת: רחלי

אני חושבת שהגעת לפורום הלא נכון. אין כזה דבר צ'י קונג שהוא "רק מוטורי" זה כמו לבקש ללמוד לנגן על חליל אבל רק את האצבוע ובלי ליצור את המוזיקה. צ'י קונג מחולל פלאים אבל זה משום שהוא עובד על הצ'י ועל התודעה כשהגוף הוא רק הכלי לביצוע השינוי. בקיצור אם אני מנסה לכוון לבקשתך תחפש מידע על שיטת אלבאום ודומותיה. בהצלחה, , רחלי ויטרט-אשור מורה ומטפלת בצ'י קונג תלמידתו של סיפו וונג קיו קיט כותבת בלוג zen mind http://cafe.themarker.com/view.php?u=115463

שלום - בשיטת הצ'י קונג שאני מתרגל ומלמד קיימים מערכי תרגילים המתורגלים בשלב מתקדם בהם יש מרכיבי הצלבה וקורדינציה המשנעים אנרגיה. המתרגל בוחר לספוג מהתירגול את מה שמתאים לו ומה שהוא זקוק לו. בברכה - גרשון קום

24/05/2008 | 22:50 | מאת: מאסטר אלי עבדו

שלום רב . לימוד קונג פו יכול לעזור לך. תנועות הקונג פו מפתחות קורדינציה גופנית ומנטלית,בייחוד הסגנון שאני מלמד. " אגרוף חכם " אתה מוזמן לשיעור נסיון במחיר עממי. מאסטר אלי עבדו לקונג פו ושיטת " יוגה - צ'י גונג " מטפל הילינג ושיאצו. http://www.sadhanacenter.co.il

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה