חרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/09/2014 | 18:31 | מאת: שי חיים

שלום! מיזה חודש התחילו לי בעיות. כמו לחץ בחזה; קושי בנשימה, (תחושה שלא מצליחים להכניס מספיק אוויר לריאות) קושי בבליעה תחושה של משהו תקוע בגרון נעילת לסתות, קושי להירדם . כמובן התפניתי לבית חולים ושם עשו לי את כל הבדיקות . לפי ההבחנה של הרופאים זה לחץ נפשי (חרדה) ההתקפים בעיקר תוקפים אותי בלילה לפני השינה. הזמנתי תור לפסיכיאטר . ואמרו לי שזה יקח זמן. אני מבקש את עזרתכם : המלצה להתמודד עם המצב , לקחתי כמה פעמים ולריאן טינקטורה וזה לא עוזר בכלל.

שי חיים תוכל לנסות ולהסתייע ב"טיפים לגולשים" שבתחתית עמוד זה מימין. אך לאור תיאורך, עדיף שתפנה בכל מקרה לקבלת ייעוץ/טיפול אצל פסיכולוג קליני, המתמחה בגישת ה- CBT ו/או היפנוזה. טיפול פסיכולוגי ממוקד, עשוי לייתר את הצורך בפסיכיאטר ותרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה