נגישות
נגישות

טיפול תרופתי וכדור מודאל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/05/2018 | 18:08 | מאת: מני

שלום לך. אני מאובחן כ ptsd ו התקפי חרדה. לאחורנה מזה כמה שבועות יש לי מין דכדוך וחרדות שקשה להשתלט עליהם. אני מטופל ב סרוקסט 40 מג. קלונקס 2מג. מירו 45מג. ופנרגן 25מג. לפני שבועיים נתנו לי מודל 200מג. ש100 בבוקר 100 בערב. אני יכול להגיד שלאחר שבועיים ההרגשה היא שונה ומעט יותר טוב. שאלתי היא האם יש צורך בכל הכדורים האלו והאם היה צורך במודל 200מג. כמו כן יש לי תופעות לוואי של הפרעות שינה שבינתיים לא עוברות. ועדיין יש חוסר איזון שאני מרגיש כמו רגוע אבל נגיד לא יכול לראות סרט או שלא בא לי. זה נורא מבלבל. בקיצר האם התופעות הנ"ל יחלפו במיוחד בהפרעות שינה? להרדם קל לי כי אני לוקח את המירו לפני השינה. והאם היה צורך במתן מודל כי לאחר 3 ימים כבר הרגשתי טוב. ולעניות דעתי ב3 ימים כדור לא משנה תחושה. מקווה לתשובה. האם יש צורך במודל ואם כן עד מתי ? כי נאמר לי שלאחר חודש לרדת ל50כפול 2. ערב נעים וסליחה על הפוסט הארוך. מחכה לתשובה

לקריאה נוספת והעמקה

מני ראה נא תשובותיי לנעה וטובי, הסמוכות לשאלתך ! יש בהן מענה רלוונטי וראוי גם לשאלתך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה