טיפול שורש ועקירה חובה?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/04/2020 | 12:47 | מאת: חן

שלום רב . אני סובל מכאבים חזקים בשן האחרונה בחלק התחתון של פה בצד שמאל . מאחוריה גודלת שן בינה כלואה . הבנתי שהטיפול די ארוך ומסיבי וכולל התחלה של טיפול שורש+כתר+עקירה של השן בינה , והאמת שזה די מלחיץ ומטריד אותי ! האם כל התהליך נחוץ? סך הכל רוצה שהכאבים יחלפו ולא להיות פרזנטור או דוגמן שיניים . במידה ורק אשלים את טיפול השורש ללא עקירה , מהן ההשלכות העתידיות? תודה רבה

20/04/2020 | 16:26 | מאת: חן

האם עקירת שן בינה חובה לאחר טיפול שורש ? מחכה לתשובה בבקשה תודה רבה

רצוי לעקור גם את שן הבינה היות ובהחלט יתכן שבגלל המנח שלה נכלא שם מזון שגרם לעששת בשן שלפניה באם לא תעקור אותה שוב תתחיל עששת בשן שלפניה (אחרי שכבר הושקע בה טיפןל שורש מבנה וכתר)

מנהל פורום רפואת שיניים