עקירה כירורגית - גורם מבצע

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/04/2020 | 17:53 | מאת: רוית

נסדק או נשבר לי שורש שן שעברה טיפול שורש לפני כמה שנים 4 תעלות. הייתי אמורה לעבור עקירה השתלת עצם ושתל בטיפול אחד תחת סדקציה אך נדחה בשל הקורונה. בינתיים נוצרה דלקת בשן ולקחתי אנטיביוטיקה. שאלתי האם פרודנט יכול לבצע כעזרה ראשונה העקירה או להתעקש על כירורג פה ולסת? ברקע מחלות אוטואימוניות וטיפול לדיכוי מערכת החיסון וקנדידיאזיס.

בהחלט פריודונט יכול. אבל לאור מחלות רקע אולי עדיף לעשות במחלקת פה ולסת בבית החולים. היכן את גרה?

16/04/2020 | 18:37 | מאת: רוית

במעקב בבית חולים רמבם וגם סתימות וטיפולי שורש עושה שם. הפרודנט הוא מבי"ח.

אז מצוין, תעשי ברמבם

מנהל פורום רפואת שיניים